Партизан и Сума - новац је спреман!

Креће још један напад црно-белих на Словановог везисту, желе га и Турци.

Фудбал 25.06.2017 | 12:45
Партизан и Сума - новац је спреман!
Није могао у јануару 2016, ни прошлог лета, није дошао ни зимус, одбијен је предлог и од пре две седмице, али челници Партизана толико су се заљубили у играчке квалитете Сејдубе Суме да не одустају. Према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта, црно-бели крећу у последњи напад на офанзивног везисту Слована, који би могао да представља велико појачање уочи почетка квалификација за Лигу шампиона.

У Хумској 1 је нашем порталу речено да новац за куповину офанзивца из Гвинеје „није проблем“ и да су средства за његово довођење обезбеђена. Штавише, из табора српског првака поручују да евентуални долазак Суме уопште није скопчан са статусом Леонарда да Силве Созе и да би, под условом да дође, 26-годишњи плејмејкер играо у пару са Бразилцем.

Наравно, све би зависило од тактике Мирослава Ђукића - претпоставка је да би Сума дејствовао иза нападача, а Леонардо остао лево крило - међутим, тај план још није близу реализације. Понајвише због тога што је Слован, стиже абер из Словачке, у поодмаклим преговорима са једним турским клубом и да је спреман да прода свог најбољег играча.

Партизан, додуше, још има шансе, јер је Сејдуба Сума и даље под уговором са Слованом са којим већ игра контролне утакмице у склопу припрема за наредну сезону. Засад нема информација колико клуб из Братиславе тражи на име обештећења, мада ваља подсетити да је тренер Иван Вукомановић недавно открио како је газда „одбијао понуде од 1.200.000 до 1.5000.000 евра“.

Партизан је у досадашњем току прелазног рока на једногодишњу позајмицу ангажовао Данила Пантића (под уговором са Челсијем), а постигнут је и начелан договор саНемањом Милетићем из белгијског Мускрона, кога спортски сектор види као решење за позицију штопера. Ако све буде у реду, некадашњи првотимац краљевачке Слоге, чачанског Борца и Војводине потписаће уговор на три године.

Црно-бели се у недељу селе за Словенију, где ће одрадити другу фазу припрема за следећу сезону.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар