Још један који је "одјавио" Муриња због Контеа...!

Везиста Монака донео одлуку где жели да настави каријеру. Попут саиграча из репрезентације - и код њега је највећу превагу направио тренер.

Фудбал 25.06.2017 | 11:45
Још један који је "одјавио" Муриња због Контеа...!
Антонио Конте је навијаче прво купио харизмом, па резултатима, а изгледа да на сличан начин делује и код фудбалера пошто бележимо већ други случај од његовог доласка у Челси где је он био "тас на ваги" који је донео превагу да на "Бриџ" дође фудбалер који се двоуми између два клуба.

Прошлог лета то је био Нголо Канте који је казао да је разговарао и са Мурињом након Контеовог позива, али да је Италијан био убедљивији, а сада је исти утицај имао на још једног Француза.

Тимуе Бакајоко (22), дефанзивни везиста Монака, биће прво летње појачање Челсија у овом прелазном року пошто су се два клупа договорила око обештећења које је приближно 40 милиона евра, али може и да нарасте до читавих 50 у случају активирања "бонус клаузула".

За овог сјајног играча "кнежева" интересовање је такође показао Жозе Мурињо, односно Манчестер јунајтед, а одлучио се за "плавце" првенствено због италијанског менаџера.

И док га новопридошлице обожавају - Конте има проблем са Дијегом Костом.

Шта ће се десити са шпанским нападачем и да ли ће њих двојица изгладити однос биће познато у наредним данима, а такође очекује се епилог између Немање Матића и "ђавола".

Долазак Бакајока, и продужавање уговора са Сеском Фабрегасом, као да су сигнал да ће се Челси одрећи српског везисте овог лета и ако је било дилеме да ли ће Матић и Канте играти у пару, што на крају јесу, мало је вероватно да ће у ротацију ускочити и скупо плаћени Бакајоко и чекати да се један од њих умори. Растанак је стога известан...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар