Обујте ви Ђиђове ципеле! Ради се о 99.000.000 евра!

"Замислите како је тешко носити се са тим бројкама када имате тако мало година", узима у заштиту младог голмана дон Силвио Берлускони.

Фудбал 26.06.2017 | 20:00
Обујте ви Ђиђове ципеле! Ради се о 99.000.000 евра!
Дневна доза Донаруме - тако се шалимо последњих дана! Али тако је како је, Ђиђо је дефинитивно једна од топ тема овог месеца не само у Италији већ у целом спортском свету. 

У данима кад се чини да се ситуација мало стабилизује, те да Милан поново улази у трку за потпис легитимног наследника Ђиђија Буфона, огласио се и највећи председник у историји фудбала - Силвио Берлускони. Као човек који изнад свега воли Милан, дон Силвио није ударио на младог момка, већ је позвао јасвност на разумевање...

"Поставите себе у његове ципеле! Па, њему је тек 18 година... А пре неколико дана добио је сензационалну понуду Реала од 99.000.000 евра! Замислите како је тешко носити се са тим бројкама". 

Берлускони није прецизирао, али претпоставка је да се ради о петогодишњем или шестогодишњем уговору те вредности...

"Ја ипак верујем да ће Милан пронаћи начин да га убеди да остане", додао је дон Силвио који је раније ове године препустио управљење клубом Кинезима. 

Подсетимо, Донарума и његов агент Мино Рајола већ дуже време одбијају понуде Росонера о наставку сарадње, а Милан одбацује могућност да прода Ђиђа. Помирење је далеко, трансфер још даље. Да ли ће млади голман жртвовати ову сезону како би наредног лета отишао без обештећења у који жели клуб сазнаћемо вероватно после Европског шампионата за млад ерепрезентације у Пољској, где Донарума брани за Италију.   

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар