Велика туга иза осмијеха

Снежана Бабић Снеки нерадо говори о свом приватном животу у јавности.

Србија 24.06.2017 | 17:49
Велика туга иза осмијеха
Ипак, пре осам година отворила је душу и признала да је доживела два велика губитка у једној години. Фолк певачица је 2009. године остала без оца, а исте године се и развела од тадашњег супруга, бизнисмена Радомира Стојановића.

''Ухватили сте ме у незгодном тренутку јер сам управо пошла на снимање, а знате да о свом приватном животу ретко говорим за новине. Причама из своје интиме никад нисам градила каријеру и пунила новинске ступце. Међутим, из поштовања према својој публици, рећи ћу да је иза мене једна тешка година када је мој приватни живот у питању.



Изгубила сам оца, његова смрт ме је веома погодила. Убрзо после тога сам се развела после седам година брака. Тај део приче је завршен и ја сам наставила даље'', изјавила је за један дневни лист потресена певачица те за њу тешке 2009. године.

Снеки и Радомир венчали су се у тајности 2002. године, са којим је живела у Хамбургу. Овај пар упознао се на једном певачицином концерту, а у браку нису имали деце.

Фолк певачица је и почетком године прошла кроз тешке тренутке, јер јој је преминула мајка Вида. Она је била јако болесна, због чега је певачица била непрестано уз њу, а у фебруару је испустила душу.

''Седим поред тешко болесне мајке која је прикована за кревет због стања у којем се налази. Стварно се лоше осећам и не могу много да причам о томе. Надам се да ће њено здравствено стање кренути на боље и да ћу имати снаге и воље да више попричам са вама о свему. Надамо се најбољем'', изјавила је Снеки јануару ове године.

Извор: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар