Спријечен напад на џамију у Меки

Саудијске безбједносне снаге у петак су спријечиле напад на Велику џамију у Меки, саопштило е Министарство унутрашњих послова на државној телевизији.

Свијет 24.06.2017 | 09:44
Спријечен напад на џамију у Меки
Мушкарац за којег за којег се вјерује да је планирао извршити напад у џамији разнио се у њеној близини након што су безбједносне снаге опколиле зграду у којој се скривао. Осумњичени је одбио пристати на захтјеве те је отворио ватру на полицију, а затим се убио.

У експлозији је повријеђено 11 особа, пише ЦНН. Због сумње да су учествовали у планирању напада безбједносне снаге су ухапсиле пет особа, међу њима и једну жену. Министарство унутрашњих послова је саопштило да су три групе планирале напад, двије са сједиштем у Меки и једна у Џеди.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

иронија

24.06.2017 08:42

Како је свијет постао лицемјерно друство предводјено новинарством које би газило преко лесева за добру вијест...Кад се овакав напад догоди у лондону онда је тероризам и створи се медијска кампања и исламофобија,,а овако ова вијест це проци незапазено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сад незапазено

24.06.2017 09:49

Незапазено је да су британци избацили из сколских књига лекције о холокаусту.Они воле пуно саудијске паре.А арапи никад нису ни признали холикауст.Него ста ти мислим о холокаусту.