Немања Матић хоће у Манчестер јунајтед!

Везни фудбалер Челсија пристао да пређе у Јунајтед и поново сарађује са Жозеом Мурињом, чека се договор два клуба.

Фудбал 25.06.2017 | 15:00
Немања Матић хоће у Манчестер јунајтед!
Велике су шансе да Немања Матић већ овог љета појача Манчестер јунајтед.

Српски репрезентативац је, према писању острвских медија, усмено договорио прелазак на Олд Трафорд, гдје би поново требало да сарађује са Жозеом Мурињом.

Матић је био важан члан екипе Челсија, која је недавно окончану сезону завршила на првом мјесту. Али, Србин, иако је доста времена проводио на терену, у јакој конкуренцији није имао гарантовано мјесто у средини терена код италијанског менаџера Антонија Контеа.

Да ли ће Матић појачати "црвене ђаволе" сада искључиво зависи од договора два клуба и уколико Јунајтед пронађе заједнички језик са "плавцима", трансфер ће се готово сигурно реализовати већ овог љета.

Наводно, Челси је спреман да пусти Матића уколико на рачун клуба "легне" 40 милиона долара.

Матић би био друго појачање Манчестера, пошто је клуб већ све договорио око преласка 22-годишњег штопера Бенфике Виктора Линделеф.

Српски фудбалер је први пут био члан Челсија од 2009. до 2011. године, али је за то вријеме одиграо само двије утакмице са тим са Стамфорд Бриџа, а већи дио времена провео је на позајмици у Витесеу. Играчки је потпуно "експлодирао" као члан Бенфике од 2011. до 2014. године, када је Мурињјо одлучио да га врати у Челси.

Са "плавцима" је освојио двије Премијер лиге (2015, 2017) и по један ФА куп (2010) и Лига куп (2015)

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар