Северина: Желе ми отети сина

Осим што са Поповићем води драматичну борбу за сина, Северина је посумњала како њеног сина прате и желе да јој га отму.

Регион 23.06.2017 | 16:04
Северина: Желе ми отети сина
Непознати мушкарци данима су пратили Северининог сина, док га је у парку чувала дадиља. Снимали су сваки њихов покрет и нису се баш трудили да буду неупадљиви.

''Назвала ме дадиља и рекла ми да је чула шкљоцање телефона и да неки чудни људи снимају њу и дете. Уопште не знам како сам успела да дођем до тамо и колико сам путем направила саобраћајни прекршај.

Одмах сам јој сугерисала да покуша са дететом да дође до оближњег ресторана. Међутим, она то није одмах успела да учини. Са њом је тад у друштву била још једна особа, која јој је такође рекла да је неки крупни, чудни људи непрестано гледају и снимају'', испричала је певачица.

Тврди да је о целом случају обавестила полицију, али да јој се нико од службеника МУП-а ни месец дана касније није јавио са повратном информацијом. Северина је у то доба отказала све наступе јер се опорављала након операције колена и сваки дан одлазила на физиотерапију.

''Излазила сам из стана само на терапије, а син неко време уопште није излазио у парк. И он је осетио да се нешто чудно догађа. Било је тешо то сакрити од њега. У том страху заштитнички смо му говорили да је све у реду'', рекла је Северина и додала:

''Убрзо сам доживела додатну трауму кад су ми из полиције јавили да у случају праћења мог детета они не могу ништа да учине'', рекла је певачица.

Извор: Ало

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Драган

23.06.2017 14:13

И треба да узму дете! И теби, и оном који образа нема. Да дају дете у хранитељску породицу, јер га вас двоје развлачите као да је куче. Са вама су му никакве шансе да стаса у срећну особу. Само, овде нема државе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

!

06.07.2017 20:15

Срам те било!