Звезда хоће Пешића, али кошта више од милион евра!

Нападач Тулуза Александар Пешић могао би Црвену звезду да кошта око 1,2 милиона евра, ако клуб из Љутице Богдана буде желео да доведе играча и појача напад.

Фудбал 25.06.2017 | 13:00
Звезда хоће Пешића, али кошта више од милион евра!
Звезда је пред крај сезоне остала без титуле и трофеја у Купу, па се пред почетак квалификација за Лигу Европе разматра неколико појачања.

У клуб је већ стигао Рикардињо, а управа Звезде данас иде у Тулуз да би се разговарало о трансферу 25-годишњег Нишлије.

Једна од главних замерки актуелног шефа стручног штаба Звезде Владана Милојевића претходном тренеру Миодрагу Божовићу је што се акције нису завршавале већим бројем играча.

Милојевић то намерава да промени и уведе два нападача у игру, те да Пешића придружи Ричмонду Боаћију. Клубу ће бити потребна и два брза крилна играча који ће бити активни и у одбрани.

Пословни директор Звезде Стефан Пантовић и менаџер играча Ранко Стојић би могли да договоре спуштање обештећења играча који је сезону провео на позајмици у италијанској Аталанти.

Према порталу Трансфермаркет, тренутна тржишна вредност Пешића је милион евра. Играч је уговором везан за Тулуз до 2019. године, а играо је за Јагодину, Шериф, ОФИ и Раднички из Ниша.

Претходних недеља било је информација да је за играча заинтересован и вечити ривал Звезде, Партизан који игра квалификације за Лигу шампиона против подгоричке Будућности.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар