Обамејану постављен ултиматум!

До краја јула изабери нови клуб, или остајеш! Ливерпул и Манчестер Сити у рату, на Вестфалену чекају званичне понуде.

Фудбал 24.06.2017 | 19:00
Обамејану постављен ултиматум!
Док су Челси и Манчестер јунајтед добили опомену од Бајерна да ни по коју цену не покушавају да ступе у контакт с Робертом Левандовским, емисарима Манчестер Ситија и Ливерпула стигла је јасна порука - Пјер Емерик Обамејан је ваш за праву цену!

Осим тога, немачки медији тврде да је дошло до разговора челника Дортмунда иОбамејанових менаџера, где је постављен начелни договор - до краја јула мора да буде одлучено где ће габонски нападач да настави каријеру. 

Као разлог овакве одлуке стоји жеља људи са Вестфалена да у последњих месец дана прелазног рока реализују трансфер адекватног решења у срцу напада и на време спремили тим за нову сезону. 

То значи да ће у наредним седмицама Ливерпул и Манчестер Сити водити прави фудбалски рат за потпис најбољег стрелца Бундеслиге прошле сезоне. 

Како се раније писало, Дортмунд би пристао на обештећење између 70.000.000 и 75.000.000 евра, док је Сити наводно већ понудио Обамејану плату у рангу оне коју је нудио Пари Сен Жермен донедавно. У питању је сума од 56.000.000 евра за пет година. Подсетимо, ПСЖ је био на прагу реализације великог трансфера габонског центарфора, али је у последњем тренутку донета одлука да се одустане од куповине. Разлог томе је страховање новог спортског директора Светаца Антера Енрикеа да би долазак Обамејанабио погрешан потез  за клуб. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар