ПЛБИХ: Борац против Челика на старту, Радник - Крупа!

Бањалучки Борац отвориће повратничку сезону у премијер лиги БиХ утакмицом против Челика. У првом колу дерби Сарајево – Зрињски.

Фудбал 22.06.2017 | 15:45
ПЛБИХ: Борац против Челика на старту, Радник - Крупа!
Данас је обављен жријеб такмичарских бројева за сезону 2017/18 Премијер лиге БиХ након чега је познат и распоред такмичења.

У првом колу фудбалске Премијер лиге БиХ за сезону 2017/18. састају се се Борац – Челик, Сарајево – Зрињски, Жељезничар – ГОШК, Младост – Витез, Радник – Крупа, Широки Бријег – клуб ”x”, одлучено је данашњим жријебом Фудбалског савеза БиХ.

Широки Бријег ће противника сазнати у наредним данима када буде познато да ли ће тузланска Слобода, ипак, добити лиценцу за наступ у друштву најбољих.

Дерби прве рунде такмичења свакако је дуел Сарајева и актуелног првака Зрињског, док посебну пажњу привлачи и дуел старих ривала бањалучког Борца и Челика из Зенице.

Вјечити бх. дерби између Сарајева и Жељезничара играће се у петом и 16. колу. Први меч, тј. у петом колу бит ће 19. или 20. аугуста на Олимпијском стадиону ”Асим Ферхатовић Хасе – Кошево”, док ће се дерби на ”Грбавици” одиграти 25. или 26. новембра.

Сезона 2017/18. почиње 22. јула.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар