Потврђено: Лео Вестерман је играч ЦСКА-а!

Бивши плејмејкер Партизана потписао двогодишњи уговор са "армејцима".

Кошарка 22.06.2017 | 14:45
Потврђено: Лео Вестерман је играч ЦСКА-а!
Неивесност практично више није ни постојала - Лео Вестерман од четвртка је званично кошаркаш московског ЦСКА.

Некадашњи плејмејкер Партизана, који је од одласка из Хумске играо за Лимож и Жалгирис, потписао је данас уговор са "армејцима" и обавезао се на двогодишњу сарадњу, уз могућност растанка следећег лета.

"Поздрављамо играча који је показао да може да игра на позицијама плејмејкера и бека шутера. Има висину и знање да на највишем нивоу креира за себе и за саиграче. Лео је мотивисан и одушевљен јер ће заиграти за нас. Желим му срећу у дресу ЦСКА и да буде здрав", рекао је тренер Московљана Димитрис Итудис.

Француз није крио одушевљење доласком у руског гиганта.

"Сјајан је осећај постати део тако чувеног клуба и великог тима. Ово је дефинитивно огроман корак у мојој каријери и веома сам узбуђен због новог изазова. Једва чекам да почнем да радим са новим саиграчима и стручним штабом", истакао је Вестерман.

Доласком доскорашњег плејмејкера Жалгириса, ЦСКА је комплетирао други трансфер овог лета, јер је претходно озваничио сарадњу и са Вилом Клајбурном, крилом Дарушафаке.

Када је у питању Вестерманова улога, очекује се да ускочи на позицију Арона Џексона, који је недавно отишао из клуба после пет година. 

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар