Жена убила мужа сјекиром

Полицијски службеници лишили су слободе лице М. К. из Зворника, због постојања основа сумње да је починило кривично дјело „Тешко убиство“, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

Република Српска 22.06.2017 | 10:59
Жена убила мужа сјекиром
Како БН телевизија незванично сазнаје убијен је Војислав Катановић, а сјекиром га је лишила живота супруга Милка Катановић.

Према том извору, супруга је полицији пријавила нестанак супруга који је по њеним ријечима у недељу ујутру отишао у Мемиће у Федерецији БиХ и није дошао кући.

Међутим, према тврдњама извора БН телевизије, Милка је усмртила ударцима сјекире свог супруга, а затим га закопала поред пута у близини села у коме живе.



Документа убијеног мужа је наводно бацила у Калесији како би заварала трагове.

С обзиром на различите изјаве које је дала у зворничкој и полицији у Калесији била је сумњива и то је убрзо и довело до њеног хапшења и признавања злочина.



Са супругом је живјела у породичној кући у насељу Улице код Зворника, а имају одраслу дијецу која живе у Србији и иностранству.

Комшије су запрепаштени овим злочином, утолико прије што се Милка све ово вријеме понашала сасвим уобичајено, али је било чудно што није послушала кћерку да нестанак Војислава објави у медијима.

(БН телевизија)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

То је стари проблем

22.06.2017 09:48

Срамота се развести, проблем је подјелити имовину и онда једно друго трпе док неко не умре природно или овако. Боље добар развод него ово. Муз зени и зена музу нису барем код нас крвни сродници да се трпе. Ја се, лицно, не кајем сто сам сама и немам дјецу. Кад све видим, саберем и одузмем овако ми је најкомотније. Помогла сам и помазем родитељима. То нити један муз не би дозволио. Кад умру могу реци да сам их постено слузила. Мени је и онако док могу овако, кад не могнем у Дом. Тако на Западу заврсе и они с дјецом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

22.06.2017 10:34

Тужније приче одавно нисам читао. Ништа љепше нема од нормалног живота у браку и са својом дјецом. Онај ко се одлучи да живи сам, постане себичан и не трпи никога око себе.

Name

Елвис

22.06.2017 10:56

Боље развод доста висе убијања дјеца и унуцади испастају а власт сути брука за фамилије нај лакше се направит луд смјестити у лудницу од лезат и куци а ста даље кад муза убије и дјете или обрнуто то треба смртну казну јер сутра Це опет урадити исто дјело доста висе насиља зртве постају недужни а нај висе дјеца није битно која је националист а немају посла другог него измисле да направе убиство и посље се прогласе ненормалним докле висе

Name

Има љепше..

22.06.2017 19:23

Лијепо је бринути о родитељима. Али љепше је бринути о дјеци. А још љепше и најљепше је бринути о унуцима.

Name

Дзигерановиц

23.06.2017 04:53

Ко це тебе сахранити?

Name

Мир

23.06.2017 21:58

Стета сто имас тако мисљење о зивоту.

Name

ре То је стари проблем

24.06.2017 09:40

Ти сама а и ја сам :)) , ја јесам саам али имам супротно мишљење, љепше је и прородније живјети са неким кога волиш, зови ту заједницу како хоћеш, тачно је да се времена мијењају и да више није ништа необично живјети сам, има тога јако пуно. Људи су се отуђили, интернет је замијенио нормалну људску комуникацију. поздрав

Name

Пудју или мацу

24.06.2017 12:00

Набави куцног љубимца, умрет цес од досаде.

Name

Ергин

12.12.2017 23:32

Срамота за тузиласво даје тузу само 7 год затвора то нема нигде емој тузиласво немате никакво милост јебем ја вама те дипломе сто сте купили

ОДГОВОРИТЕ