Гдје је и кад ће доћи Гелор Канга?!

Габонац би у суботу требало да се појави у Београду, готово је извесно да неће играти први меч против Флоријане!

Фудбал 22.06.2017 | 11:15
Гдје је и кад ће доћи Гелор Канга?!
Тим је далеко од формираног, тако ће бити до друге половине августа, али тренер Црвене звезде Владан Милојевић зна на које снаге може да рачуна  за прво европско коло и двомеч против Флоријане. Странци су пристизали током припрема на Златибору, осим - једног.

Репрезентативац Габона Гелор Канга још се није појавио на припремама црвено-белих и готово је извесно да ће пропустити први меч против Флоријане заказан за четвртак. Искусни везиста је један од оних Звездиних играча који би током летњег прелазног рока врло лако могао да промени средину. Тачније, Звезда тражи клуб који ће понудити адекватно обештећење, али док до тога не дође Канга ће морати да одрађује професионалне обавезе у Београду.

Због Звездиног раног почетка Канга је дебело закаснио, али је искористио ФИФА правило да играч има право на две седмице одмора после репрезентативних обавеза.

Канга је последњи меч за селекцију Габона играо 10.јуна, што практично значи да може да одмора до 24. јуна.

Према појединим информацијама са Маракане Канга ће у суботу долетети у Београд и ставити се на располагање тренеру Милојевићу.

Тренер црвено-белих ће се вероватно одлучити да на позицији офанзивног везног против Флоријане заигра искусни Ненад Милијаш.

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар