Видео: Здравко Мамић "украо" шоу Саши Матићу!

На друштвеним мрежама појавили су се нови снимци са свадбе фудбалера Реал Мадрида, Хрвата Матеа Ковачића. У првом плану Здравко Мамић, најистакнутија фигура хрватског фудбала у последњих 15 година. Погледајте!

Фудбал 22.06.2017 | 22:30
Видео: Здравко Мамић "украо" шоу Саши Матићу!
Одавно је познато да Хрвати обожавају српске "народњаке" и да своја славља не могу да замисле без фолк песама са ове стране или како они кажу - "цајки".

Фудбалери предњаче, поготово Здравко Мамић. Сива еминенација загребачког Динама, човек који је продавао играче за велике паре, а сада је пред судом јер је оптужен да се богатио од тих трансфера "испод жита"...

Већ годинама уназад Мамић се не либи да усред гостовања у некој телевизијској емисији запева своју омиљену "Не може нам нико ништа, јачи смо од судбине" (Митар Мирић), а већ су антологијске сцене са загребачког аеродрома када се, током славља због пласмана Динама у Лигу шампиона, скинуо го до појаса и запевао са све трубачима!

Протеклог викенда био је на свадби фудбалера Реала Матеа Ковачића, хрватског репрезентативца. Госте је забављао српски певач Саша Матић, а Мамић је био један од највеселијих и готово да није силазио са бине.

Већ смо вам представили његово извођење песме "Не може нам нико ништа", током које је скинуо кошуљу, а сада се појавио нови снимак - и он и остали сватови, укључујући младожењу Ковачића, "пали су у севдах" када је Саша Матић запевао хитове Мирослава Илића: "Још те нешто чини изузетном" и "Ова ноћ има чудну моћ".

Мамић је узео микрофон и преузео водећи вокал од Саше Матића, да би га потом "закитио" новчаницама.



Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јоја

23.06.2017 05:10

Тако се весели. Браво.

ОДГОВОРИТЕ