Грци селе Теодосића у Чикаго!

Новинар "Јурохупса" Никос Варлас објавио је да су Булси фаворити за потпис најбољег асистента Евролиге.

Кошарка 22.06.2017 | 13:30
Грци селе Теодосића у Чикаго!
Помињали су се Бруклин, Денвер, Сакраменто, Мајами, сада и Чикаго!

Портал "Јурохупс" и новинар Никос Варлас, позивајући се на своје изворе, тврди да су Булси спремни да Милошу Теодосићу (30 година, 195 цм) понуде вишегодишњи уговор, који би бацио у сенку већ познату понуду ЦСКА (три године, 12 милиона евра).

Чикаго на Теовој позицији има Ражона Ронда, који је уговором везан још годину дана, као и двојицу младих, непотврђених играча, Камерона Пејна и Џеријана Гранта.

Прва звезда екипе, Џими Батлер, према незваничним информацијама је затражио да га "трејдују" у Кливленд, што би, ако се оствари, значило почетак озбиљног ремонта.

Ове године су "бикови" у првом колу плеј-офа испали од Бостона (2:4, после вођства од 2:0).

"Јурохупс" подсећа да је Чикаго умео да "погоди" када је доводио играче из бивше СФР Југославије, првенствено у случају Тонија Кукоча, мада се и Никола Миротић солидно показао у црвеном дресу.

Теодосић, чији је агент Грк, па и зато треба обратити пажњу на ову вест, ове сезоне је у Евролиги просечно бележио 16,1 поена и 6,8 асистенција.

Тренутно се Тео налази на одмору после још једне успешне сезоне са ЦСКА.

За викенд га очекује женидба, па отварање другог по реду кампа за младе играче "Тео4", а потом дефинитивно решавање статуса за наредни период и од 20. јула припреме репрезентације Србије за Европско првенство.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар