Мушкарац ухапшен због убиства

Мостарски полицајци ухапсили су јуче једну особу, која се сумњичи за убиство мушкарца чије је тијело истог дана пронађено на згаришту некадашњег салона намјештаја "Славонија Ди" у мостарском насељу Рудник, које је дан раније у пожару потпуно изгорјело.

Босна и Херцеговина 20.06.2017 | 10:39
Мушкарац ухапшен због убиства
Како је потврђено из МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона, осумњичени за убиство ухапшен је на подручју Мостара, али у циљу истраге из полиције нису могли давати више информација. 

Тијело је пронађено јуче током увиђаја на згаришту објекта. Сумњало се да је мушкарац страдао у пожару, међутим, испоставило се да се ипак ради о убиству. Наводно су мјештани, прије избијања пожара, чули пуцањ.

Тијело засад неидентификоване особе превезено је у мртвачницу Бијели Бријег, ради обдукције којом ће се утврдити тачан узрок смрти.

Пожар је избио у недјељу у послијеподневним сатима. Иако су на терену били сви расположиви ресурси мостарских ватрогасаца, зграда је у пожару потпуно изгорјела, а ватра је оштетила и неколико аутомобила који су били паркирани у близини. Ватрогасци су успјели спријечити ширење ватре која је пријетила оближњим кућама. 

(Фактор)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Кал

20.06.2017 10:00

Опет ће побијећ из затвора у Хрватску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

закон

20.06.2017 19:52

Само по закону.

ОДГОВОРИТЕ