Воли да попије на журкама

Милан Митровић, један од највеселијих и најпозитивнијих младих певача „Гранд продукције”, познат је као неко ко прави најбоље журке на својим наступима.

Забава 20.06.2017 | 07:24
Воли да попије на журкама
С времена на време воли и да наздрави са својим фановима током свирке, али и да свима понаособ испуњава музичке жеље.

- Волим да попијем виски и шљивовицу. Пре наступа не пијем, али пијем током наступа. Зато што сви око мене пију и онда нисам луд само ја да не пијем. Куд сви, ту и мали Мујо - открио нам је Митровић, али и истакао да никада није попио толико да не зна шта ради:

- Није ми се догодио неки пех услед конзумирања алкохола, да забрљам текст песме и слично, јер сам ја професионалац. Ако кажем да пијем током наступа, не значи да попијем боцу вискија. И то што пијем углавном ми шаљу, не наручујем ја. Глупо је да одбијем и то је једини разлог зашто пијем док сам на свирци - каже млади певач.

Питали смо га да ли и он попут његових колега згрће велики новац од бакшиша, а он нас је изненадио одговором.

- Веровали или не, ја сам тај који части. Отпевам три песме за џабе, па ми за четврту дају бакшиш. Шалу на страну, није мени новац приоритет. Ако знам песму, испунићу музичку жељу, не морам заузврат да добијем бакшиш. Битно је да су гости задовољни и да се лепо проведу - казао нам је Милан и додао да инцидената на његовим наступима нема.

Пре месец дана Митровић је боравио у Москви, где је заједно са фудбалским уметничким тимом провео месец дана.

- Било је супер. Играо сам фудбал и пио сам вотку. Српска уметничка репрезентација освојила прво место у музици, а четврто у фудбалу. Нисмо имали среће довољно - рекао је Милан и додао да није имао времена за ноћни провод у

Москви, те да није имао прилику да види какве су тамошње цице:

- Не знам какве су Рускиње. Нисам ни излазио у град, јер смо били у карантину. Ручак, вотка, ручак, вотка, спавање. Изласци ништа. Нисам претеривао са вотком, мени су две чаше сасвим довољне - оправдао се певач.

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар