Пукла љубав Јувентуса и Алвеса!

Више нема назад! А све због Дибале и копачки Барселоне! Бразилац тражио од својих представника да што пре испреговарају његов одлазак и обештећење.

Фудбал 21.06.2017 | 23:15
Пукла љубав Јувентуса и Алвеса!
Појавило се као гром из ведра неба, па је изгледало да се криза смирује, а онда је све отишло дођавола! Пукла је Јувентусова и Алвесова љубав, само годину дана пошто су ушли у романсу.

Дани Алвес је по хитном поступку тражио од својих менаџера да се што пре нађу са управом Јувентуса и договоре његов одлазак из Торина, тврди италијански Скај. 

Одјекнуло је јако пре два дана да је Манчестер Сити бацио мамац и понудио 5.700.000 евра Старој дами за обештећење. То је само додало уље на ватру првобитне информације да је Алвес поставио ултиматум италијанском шампиону да му понуди гарантовани уговор до 2019. године, што је Бепе Марота недуго затим и учинио. Али, онда се све распало у парампарчад. 

И то све због Паула Дибале и копачки Барселоне. 

О чему се, заправо, ради?

Наиме, пре само три дана Дани Алвес је у микрофон једне локалне бразилске телевизије изговорио како је разговарао са Дибалом и Аргентинцу предочио му да ће кад-тад морати да оде из Јувентуса уколико жели да напредује у каријери. То је, наводно, изазвало оштру реакцију Јувентусове управе, што је додатно погурало Бразилца ка коначној одлуци. 

Недуго затим Алвес као да је пожелео да пецне Јувентус још јаче, па је на друштвене мреже окачио фотографију копачки које је носио као играч Барселоне током финала Лиге шампиона 2015. године, када се каталонски великан попео на европски трон и то убедљивом победом над Јувентусом. Мада је убрзо повукао фотографију, била је то кап која је прелила чашу и изгледа заувек посвађала Јувентус и Алвеса. 

Јувентус је спреман да пусти Бразилца, али не без добре накнаде. Наводно, поменутих 5.700.000 евра није довољно, Јуве хоће још, а Сити, односно Пеп Гвардиола, свим силама жели да обнови сарадњу са Алвесом. 

Само да видимо по којој цени...?

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар