Дјоковић и Троицки заједно славили

Новак Ђоковић, један од најбољих тенисера на свету, присуствовао је слављу свог пријатеља и колеге Виктора Троицког које је организовао поводом рођења ћерке Ирине.

Забава 19.06.2017 | 14:19
Дјоковић и Троицки заједно славили
Новак је код Викотра дошао одмах након интимне прославе 31. рођендана његове супруге Јелене, коју су уприличили у њиховом породичном дому у Београду.

Ђоковић се довезао својим џипом, без превише помпе, сат времена после поноћи.

Пре него што је Новак стигао у ресторан, Троицки је изашао испред како би му објаснио где да се паркира, а онда је Ноле прошетао улицом без обезбеђења и срдачно се поздравио са свима. Када је угледао Виктора, одмах га је загрлио и пољубио, а након тога су уследиле честитке поводом рођења ћерке.

Ђоковић није скидао осмех са лица, али није био расположен да присутним медијима даје изјаве. С обзиром на то да се Новак не одваја од супруге, многе је изненадило то што је она изостала са овог весеља, али очигледно да је Јелена била превише уморна да би у ситне сате излазила у провод.

Како сазнајемо, Новак је до раних јутарњих часова остао на журки, а ово време су, поред тога што су се веселили, искористили и да разговарају о очинству. Наиме, Новак је дао неколико савета Виктору како би му период који тек предстоји лепше прошао.

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар