Севиља одустала од Јоветића!

Нисмо ми Реал или Челси! Прескупо за Андалужане!

Фудбал 21.06.2017 | 09:00
Севиља одустала од Јоветића!
Стеван Јоветић поново на Интеровим припремама? Сасвим могућа варијанта, пошто је Севиља, до сада најозбиљнији кандидат за откуп уговора црногорског аса, прекинула преговоре са Неразурима.

Није било никакве свађе или нечег сличног. Просто, Севиља нема пара за 27-годишњег нападача. Требало би Интеру платити обештећење од 13.000.000 евра, самом играчу годишњу плату од 4.000.000. Није то Севиљин начин.

"Могли бисмо да се скрпимо за толику плату да није тог обештећења. Или бисмо могли да скупимо за обештећење да прохтеви играча нису тако високи. Али та се два расхода преклапају, а ми морамо да водимо рачуна. Нисмо ми Манчестер Сити, Барселона, Челси или Реал. Немамо толико пара. Нити можемо, нити желмо да потрошимо толико новца на једног играча", искрено ће спортски директор Андалужана Оскар Аријас.

Јоветић дакле опет на тренинзима Неразура. Докле? Тешко је рећи. На Апенинима и даље тврде да су веће шансе да га Интер продао. Помињао се Олимпик Марсељ. На Велодрому се гради амбициозан пројекат...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар