Милан: Донарума у Реалу? Може - за Роналда!

"Ако Кристијано Роналдо жели да напусти Реал Мадрид, а они желе Донаруму, онда смо спремни да разговарамо са председником Перезом", казао је уз осмех директор Милана Масимилијано Мирабели.

Фудбал 20.06.2017 | 00:00
Милан: Донарума у Реалу? Може - за Роналда!
Две бомбе, из два најуспешнија тима Лиге шампиона, у само два дана!

Прво је Милан саопштио да је талентовани голман Ђанлуиђи Донарума одбио да продужи уговор са клубом, и уколико га не продају овог лета - неће зарадити ни цент, да би потом Мадридом одјекнула неочекивана вест да је Кристијано Роналдо незадовољан и да жели да промени клуб.

Не зна се која је шокантија вест...

"Росонери" су рачунали да ће тинејџер продужити сарадњу и још много година бити њихов голман, док су у Реалу претпостављали да најбољи фудбалер света остаје бар још две-три сезоне.

Једноме се није допала плата, или његовом менаџеру, док је код другог у питању нешто друго, ако већ није новац, и претпоставља се да је Португалац љут због скандала око пореза који је веома висок у Шпанији и који није регулисао Реал Мадрид.

С обзиром да се Реал први јавио када су чули за Донарумину одлуку - занимљив одговор дао је и директор Милана Масимилијано Мирабели који је, пола у шали, а пола у збиљи, понудио договор.

"Ако Кристијано Роналдо жели да напусти Реал Мадрид, а они истовремено желе и Донаруму, онда смо спремни да разговарамо са председником Флорентином Перезом", уз осмех је рекао Мирабели који је истакао да је, као и сви навијачи, разочаран одлуком Донаруме.

Тако је директор Јувентуса Бепе Марота саопштио да је "старој дами" интересантан сваки играч који је на тржишту, а Масимилијано Мирабели се није трудио да га отера од Донаруме него је поручио да ако су заиста заинтересовани - они су спремни да преговарају.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар