Секс на филму и у стварности?

Порно звијезде имају много секса, али он се и те како разликује од оног што имају иза затворених врата са сталним партнером до којих им је стало.

Свијет 17.06.2017 | 10:25
Секс на филму и у стварности?
Секс у порнићима је усклађен, љубавници све раде синхронизовано, јер  постоји сценариста, који све организује и по чијој идеји се све дешава.

Све изгледа сензационално, али стварност је другачија. У жељи да сазнају у чему је разлика, порно сајт "Wоод Роцкет" спровео је анкету међу глумицама које зарађују вођењем љубави. Одговори су веома интересантни.

"Мало је блесаво, али не пада ми на памет да учим људе како да имају секс. Нећете вјеровати, али секс у порно филмовима веома се разликује од правог секса", рекла је порно звијезда Шарлот Крос.

Прави секс је много опуштенији, јер актери не морају да брину о камери и угловима у току снимања.

"Нико ти неће тражити да вам генетилије буду доступне или викати: Отвори задњицу или Покажи ми рибицу", рекла је Франзиска.

Оно што уништава ужитак су стална прекидања и понављања сцена, која су неминовна током снимања, а постоји разлика између физичке и емоционалне повезаности.

"Ако имам порно секс, то је мој посао. Њему прилазим са подсвјешћу да је то особа са којом само радим. То је мој колега, присутна сам само физички и то је то. Привлачност ми није потребна, а то је и њој (вагини) јасно", рекла је Саша Харт.

Највећа разлика односи се на то да ли желите да имате секс са особом из филма.

"Понекад морате да имате секс са особама које вам се не свиђа, хтјели ви то или не, морате да обавите", рекла је Арабеле Рафаел.



(Телеграф.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Пео

17.06.2017 08:34

Кад удје не вици нема ј....ња

ОДГОВОРИТЕ