ЕП до 21: "Орлићи" полијећу у 18:00!

Први ривал српскос репрезентацији на Европском првенству за играче до 21 године је Португал. Ево каква су очекивања Уроша Ђурђевића и Марка Грујића од те утакмице.  Србија - Португалија пред 11. 085 навијача: Распродато! Све карте које су пуштене у продају су и продате!

Фудбал 17.06.2017 | 13:45
ЕП до 21: "Орлићи" полијећу у 18:00!
Европско првенство за фудбалере до 21 године почело је у петак у Пољској, а репрезентација Србије на терен ће први пут ове суботе у 18 часова. Ривал је Португал, предвођен сениорским европским прваком и играчем Бајерн Минхена - Ренатом Санчезом.

Иако екипа Руија Жоржа има још неколико већ стандардних првотимаца најбољих португалских клубова, страха месту нема, а и зашто би га било, када је тим који предводи Ненад Лалатовић састављен од европских првака до 19 и светских шампиона до 20 година?

Наши фудбалери, по квотама кладионица, нису сврстани међу фаворите турнира, али то можда и није лоше. Ми смо свесни да поседују квалитет за трофеј, у тиму владају одлична атмосфера и оптимизам, а други нека размишљају о томе да ли им и колика опасност прети...

Поред "орлића" и Португалаца, у Групи Б су још Македонија и Шпанија.

"Сви знамо да се налазимо у јако тешкој групи, са Португалом и Шпанијом који су свакако једни од фаворита за освајање шампионата. Ми, међутим, гледамо себе, спремамо се за прву утакмицу коју смо обележили као најважнију, јер ако победимо Португал мислим да бисмо направили велики корак ка полуфиналу", истакао је капитен нашег тима, Урош Ђурђевић, за сајт Фудбалског савеза Србије и додао:

"Дуго смо заједно - три, четири године - и ова генерација може да уради заиста много, што је и показала у прошлости. Видим да смо мало потцењени, многи су Португал прогласили за великог фаворита, али нисам сигуран да је то реална слика. Терен ће све показати, а ми знамо шта желимо и колико можемо".

Стручни штаб потврдио се да добро анализира све ривале у групи, што је поред Ђурђевића потврдио и везиста Марко Грујић.

"Португалци су као и Бразилци - 'рођени са лоптом'. Од Бразилаца их раздваја то што су пргавији, агресивнији, али не могу да се похвале тактичком дисциплином. Јесу брзи, технички јаки, али имају и мана које смо видели у анализама. Нећемо ући у њихов ритам, избегаваћемо конфликтне ситуације, остати хладне главе. Имамо лек за њих", најавио је Грујић.

Србија - Португалија пред 11.085 навијача: Распродато! Све карте које су пуштене у продају су и продате.

Све карте које су пуштене у продају за меч између Србије и Португалије су и продате! Тачније, на трибинама стадиона у Бидгошчу наћи ће се 11.085 навијача. То је информација коју смо добили овде на објекту на ком ће се играти сутрашњи меч.

Укупан капацитет стадиона је око 20.000 гледалаца, али у продају није пуштен цео контигнет улазница. Очекујемо лепу атмосферу на утакмици која је привукла бројне љубитеље фудбала.

Да додатно појаснимо…

На стадиону се налазе банери који прикривају неке делове трибина, а уколико неки од тих банера буду уклоњени максималан број навијача у целој групи би могао да буде на мечу Србија - Шпанија - 12.897. Више од тога не може.

Спремите се за спектакл, стадион у Бидгошчу је распродат! Орлови и Португалци су сада на потезу, чека се леп и нападачки фудбал.

За то се купује карта!

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар