Анализа: За Роналда два путића...!

Тако, барем, предвиђа угледна "Марка".

Фудбал 17.06.2017 | 17:30
Анализа: За Роналда два путића...!
"Напуштам Мадрид, одлучио сам. Нема повратка", наводно је изјавио Кристијано Роналдосаиграчима у репрезентацији Португала, са којима се тренутно у Русији припрема за почетак Купа конфедерација.

Тако тврди шпанска "Марка", која представља и две могућности у наставку каријере (још увек) аса Реал Мадрида. Прва је повратак у Манчестер јунајтед, а друга одлазак у Пари Сен Жермен.

"Манчестер јунајтед никада није крио жељу да врати Роналда, а и он сам не крије да би се радо вратио на Олд Трафорд", пише у делу посвећеном наводној првој опцији, уз подсећање да се Португалац извињавао навијачима енглеског клуба када је постигао два гола за Реал у међусобном двомечу шеснаестине финала Лиге шампиона за сезону 2012/13.

У тексту, међутим, пише и следеће: "Манчестер јунајтед има новац да га доведе, али његов однос са тренером Жозеом Мурињом током последњих месеци на клупи Реал Мадрида није био баш добар".

Када је у питању друга потенцијална опција за Португалца - ПСЖ, "Марка" у први план истиче богатство власника француског клуба, Насера ал Келаифија и његову огромну жељу да гледа Кристијана Роналда у дресу свог тима.

"Имам одличан однос са Флорентином Перезом и ако бих желео да испуним свој сан и доведем Роналда, једноставно бих га позвао",изјавио је својевремено пребогати бизнисмен из Катара.

И заиста, чини се да обештећење од 120 милиона евра не би било велики залогај за Парижане, који после неуспешне сезоне желе да врате титулу првака Француске, али и да се коначно озбиљно укључе у борбу за трофеј Лиге шампиона.

На крају текста, шпански лист није пропустио да помене и још два клуба који би без много размишљања могли да одвоје новац за играча Роналдових квалитета - Манчестер сити и Бајерн Минхен. "Грађанима" се, ипак, даје само теоретска шанса због пређашњег играња Португалца за градског ривала Јунајтед, док се нешто већа шанса даје баварску гиганту, предвођеном Карлом Анћелотијем, са којим је Роналдо већ сарађивао.

Видећемо шта ће од свега бити и да ли ће Кристијано Роналдо заиста напустити Мадрид, а уколико дође до тога, не се изненадити ако се у трку укључи и неки клуб из Кине...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар