Меј "побјегла" од демонстраната

Након састанка са људима који живе у близини облакодера у Лондону, у којем је најмање 30 особа погинуло у пожару ове недеље, британска премијерка Тереза Меј у журби је отишла под јаком полицијском пратњом, јавио је Ројтерсов фотограф с лица мјеста.

Свијет 16.06.2017 | 22:09
Меј "побјегла" од демонстраната
Наиме, како је навео, док је одлазила, демонстранти незадовољни одговором владе на трагедију, викали су на њу и јурили за њеним аутомобилом.
 
Како се наводи, Меј се састала са становницима, жртвама и општинским званичницима који су претрпјели пожар како би обећала пет милиона фунти (5,709,222 евра) помоћи у циљу стамбеног збрињавања и помоћи за приступање рачунима у банци.

"Мјере подршке који сам данас најавила служе као непосредна помоћ угроженима, неопходна како би се побринули за себе и своје ближње. Наставићемо да разматрамо шта још може да се уради", саопштено је из канцеларије британске премијерке.

(Тањуг)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Манце

16.06.2017 20:31

У Британији ври на све стране,супље буре је теко закрпити ,једна велика Империја је на крају прице- ко некад болесник са Босфора,Маyе,Инке и развојна банка српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.06.2017 21:24

Ко тебе разумије