Лажни принц прогањао Нолета

Стефан Чернетић, италијански преварант који се лажно представљао као принц од Црне Горе, Македоније, Србије и Албаније, прогањао је нашег најбољег тенисера Новака Ђоковића, сазнаје "Блиц" из извора блиских фамилији Ђоковић.

Регион 16.06.2017 | 21:14
Лажни принц прогањао Нолета
Наиме, Чернетић је перфидно прилазио нашем тениском асу и његовој супрузи Јелени на турнирима по Европи тражећи да се фотографише.
 
Касније је те фотографије злоупотребио на својој званичној интернет презентацији где је постављао слике и са осталим еминентним личностима не би ли поткрепио своју превару и тако изградио свој лажни портфолио племића.



- Прогањао је Новака по турнирима. Тражио је стално да се фотографише. Новак га се и не сећа, али се Јелена сетила да јој је једном било чудно како се представио - каже наш извор близак фамилији Ђоковић.

На званичном сајту, на којем Чернетић, између осталог, тврди како је потомак цара Константина, те наследик племићких лоза Србије, Црне Горе, Албаније, Мађарске, Румуније... може се наћи прегршт фотографија са славним личностима и припадницима племства од принца Алберта од Монака до емира Катара, те патријарха египатског.

Такође, ту су и лажне захвалнице, похвале, ордење, као и поклони међу којима је и онај наводно од руског председника Владимира Путина, а у питању је скупоцени сат. Чернетић је чак приложио и писмо из Беле куће које је наводно потписао лично предсеник Доналд Трамп, а које шаље његов шеф особља Ренс Прибус позивајући "принца" на будућу сарадњу.



На списку његових "жртава" налази се и холивудска звезда Памела Андресон коју је Чертенић чак и одликовао титулом грофице.

Италијанска полиција потврдила је данас за "Блиц" да је за Чернетићем издата потерница на нивоу целе државе због лажног представљања. Верује је се да је Чернетић својим преварама намеравао да стекне углед и финансијску корист.

(Блиц)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Игор

16.06.2017 19:45

Како је обисао РС ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

16.06.2017 20:56

Он је за ове насе преваранте МАЛА МАЦА.

Name

Лако

17.06.2017 06:22

Миле га процитао јер имају иста одликовања и поклоне.

Name

Додолино

17.06.2017 05:52

Он је функција у представништву РСа у Италији.

ОДГОВОРИТЕ