Партизан руши рекорде због Леонардове плате!

Бразилац поручује да ће рећи истину! Нови уговор какав нико пре њега није имао!

Фудбал 16.06.2017 | 22:10
Партизан руши рекорде због Леонардове плате!
Партизан је спреман да сруши клупске рекорде и преше горње финансијске границе када је српски фудбал у питању како би задржао Леонарда! Бразилцу се спрема уговор какав пре њега није имао нико у Партизану, а врло вероватно ни у српском фудбалу.

Партизан је на састанку у Барселони изнео Леонардовом менаџеру Сељуку понуду о новом уговору, иако актуелна сарадња веже Бразилца још две године за Хумску.

Предлог је да Леонардо потпише нови уговор под бољим финансијским уловима. А то значи да би добио основну плату од 500.000 евра плус бонусе од макар 100.000 евра.

„Биће то све у реду. У суштини, Леонардов менаџер је тражио повишицу и играч ће је добити. Он је до сада примао 400.000 евра годишње и бонусе. Сад би требало да има 500.000 евра и бонусе. Плус награде за евентуалне успехе. Свима у клубу је стало да Бразилац не оде из Партизана и тако ће и бити“, рекао је за Информер извор близак Партизану. 

Још није детаљно познато на какве се бонусе мисли када је Леонардо у питању. Да ли ће Бразилац можда добити „бонус за лојалност“ од 100.000 евра само за потпис новог уговора са црно-белима? Да ли му следују додатни бонуси ако екипа освоји дуплу круну или се пласира у групну фазу неког еврокупа? Да ли су посебни бонуси одређени за индивидуални учинак, односно голове и асистенције? Да ли ће бити процената за играча од наредног трансфера?

Како ствари стоје Леонардо ће моћи да рачуна минимално на 600.000 евра од Партизана у наредној сезони. Вероватно и више када се узму остали бонуси у обзир. Претходне сезоне је инкасирао плату од 400.000 евра, али и бонус за потпис у износу од 110.000 евра што га је чинило најплаћенијим фудбалером у Србији и најплаћенијим у новијој историји Партизана.

После феноменалне сезоне у којој био најбољи играч црно-белих сада може да рачуна на још јачи уговор и још веће паре. Наравно, уколико жели да остане и уколико није намерио да оде пре почетка сезоне. Он има фиксну откупну клаузулу у уговору вредну 2.500.000 евра, Партизанов план је да се са повишицом у новом уговору та клаузула избрише и да клуб добије бољу позицију у даљим преговорима око продаје Леонарда.

Сада је све на Леонарду који се још није прикључио припремема код новог тренераМирослава Ђукића и требало би да то уради на другом делу припрема у Словенији. До тада, навијачима Партизана, али и управи остаје да дешифрују његове промене расположења и поруке по друштенима мрежама. Последња коју је послао гласи:

„Рећи ћу истину“.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар