Четверо убијено у Сан Франциску

У пуцњави у Сан Франциску најмање четверо људи је убијено, укључујући нападача, када је незадовољни радник америчке поште отворио ватру на колеге у Сан Францисцу, објавиле су локалне телевизијске станице.  Након што је сасуо паљбу по згради поштанске твртке УПС-а, нападач се сам упуцао и касније подлегао озљедама у болници, преносе, како јављају агенције, телевизије НБЦ и АБЦ 7.

Свијет 14.06.2017 | 20:04
Четверо убијено у Сан Франциску
Несто раније је јављено да је најмање троје људи рањено, укључујући и осумњиченог нападача, у пуцњави која се данас догодила на простору доставне фирме "Јунајтед парсел сервис" у Сан Франциску, јављају локални медији.

Полиција Сан Франциска потврдила је на Твитеру да је дошло до пуцњаве и саветовала људе да избегавају подручје, а нема информација да ли је неко убијен.

Осумњичени нападач је хоспитализован након што је ухапшен, јављају локални медији.

Жртве су превезене у општу болницу "Прислина Чан и Марк Закерберг" у Сан Франциску, саопштио је портпарол те установе Брент Ендрју.

Он каже да не може да да информације о томе колико је пацијената примљено, нити какво им је здравствено стање, наводи Ројтерс.

(Тањуг)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Карадоз

14.06.2017 18:25

Јест их кренуло са том пуцњавом... то му додје сад висе као фолклор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Док Холидеј

14.06.2017 18:41

Јака ствар,то је свакако на дивљем западу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ф БиХ

14.06.2017 20:15

Јел овај исто терориста или је психицки оболио,ако није муслиман

ОДГОВОРИТЕ
Name

из УСА

14.06.2017 22:26

Возила која су приказана (УПС) уопсте нису возила америцке посте нго сасвим друге куриске фирме А скараценица за америцку дрзавну посту је УСПС

ОДГОВОРИТЕ