Како изгледа секс туризам Хрватској

Хрватска обала прави је мали рај за свингере ширих погледа и слободног ума, али и остале заљубљенике у сексуалне слободе.

Регион 13.06.2017 | 13:05
Како изгледа секс туризам Хрватској
Далеко од очију јавности, иза густе борове шуме, у непосредној близини једног од најлепших градова хрватске обале, Ровиња, налази се плажа која је до сада изазвала толике контроверзе у јавности, пише Пункуфер.

Упркос томе, и даље привлачи своју групу туриста. А све што вам треба за ову плажу је пешкир и заштита, како пише портал, а при томе не мисле на крему за сунчање.

И док је Хрватска на карти Европе високо позиционирана као секс – туристичка дестинација, још увек се мало прича о томе. Свингери се не разликују од осталих туриста који троше свој новац по ресторанима, клубовима, сувенирницама једино што одређени део дана желе да проведу на мало другачији начин.

Хрватска обала прави је мали рај за свингере ширих погледа и слободног ума, али и остале заљубљенике у сексуалне слободе. Мноштво скривених увала, од Истре до Превлаке, идеална су места која ови слободњаци користе како би, и на одмору, живели живот који им је привлачан.



Међу мноштвом плажа посебно се истиче једна која је пре неколико година подигла праву малу буру у јавности. Глатке стене које недалеко од Ровиња формирају Рт Пунта Крижа, дуго су година “место злочина” за све заљубљенике у свинговање и оне који свој одмор желе да зачине потпуно слободним понашањем.

Упркос вишејезичним плочама које су поставиле градске власти Ровиња, с натписима “Пажња! Ово је јавна плажа. Забрањено је свако понашање које може повредити моралне осећаје грађана, сексуални екзибиционизам, блудње радње…” и увођењем редарске службе пре неколико година која се бринула да не нема недоличног понашања, плажа Пунта Крижа и даље слови као прави мали свингерски рај који се истиче на свим форумима и страницама намењеним овој групи туриста.



Плажа до које се долази кроз борову шуму испресецану путељцима настала је пре неких двадесетак година, када су људи тражили спас од градских врева и препуних плажа, а све како би могли уживати једни у другима и вођењу љубави. Стога вас ни не мора чудити мноштво парова који усред белог дана воде љубав и оргијају пред очима оних чији је фетиш – гледање.

Овде нема згражавања, чудних погледа или увреда. Само слободоумље и весеље. Плажу одликују камените плоче, можда би било идеалније да су одабрали неку пешчану, погоднију за распростирање пешкира и простирки – чисто да не жуља превише, а с морске стране омогућен је приступ бродарима који возе излетнике и плажу приказују као својеврсну атракцију у Хрватској.



Извор: Телеграф

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

БОБА

13.06.2017 11:46

ДА ОВО НИЈЕ ПРОМОЦИЈА БАРАШИНА ГАРАНТУЈЕМ ДА ЈЕСТЕ СВИ КОПИРАЈУ МАРИЋА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

13.06.2017 14:47

Нема ту ниста лосе, они се јебу измедју себе не јебу друге, за разлику од русије и америке :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брзи

13.06.2017 19:21

И ми цемо имат нудизам,али за 50 година,код нас СЕ то зове сирење неморализма.

Name

јао

15.06.2017 20:54

Хахахаха :П

Name

Напредак од 'Галеба'

13.06.2017 21:11

или 'Лесинара' који су купили све сто хода, а има пара. Нека људи раде ста хоце. Могу повести и дјецу па и њих на гомилу. Све за културу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вељо

15.06.2017 08:06

Код њих промовису нудистицке плазе а код нас це бити нудизма и по улицама јер народ висе неце имати пара ни за веса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хмм

15.06.2017 16:42

Па ово и јесте за нас, ми већ носимо гаће на штапу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјероуцитељ

15.06.2017 20:56

Да ли је ријец о нудистима или свингерима?Први су "врло културни",али не знам ста ови други тразе на нудистицкој плази? У сваком слуцају поздрављам улазак у ЕУ,види се да је и култура процвјетала...

ОДГОВОРИТЕ