Емотивни опроштај Хечера: Навијачи, хвала вам!

Вилијам Хечер напустио је Партизан и потписао уговор са Динамо Сасаријем, међутим његова љубав према клубу и навијачима остаје велика.

Кошарка 12.06.2017 | 20:15
Емотивни опроштај Хечера: Навијачи, хвала вам!
У емотивној поруци коју је путем Инстаграма Американац послао црно-белима, захваљује се клубу, тренерима, саиграчима, а наравно и навијачима који су током целе сезоне били уз њега.

“Навијачи... Гробари, ви сте једни од најбољих навијача на свету! Хвала вам на невероватном искуству. Хвала вам на вашој љубави, подршци и критикама којих је било. Заиста ценим сваког од вас појединачно“, написао је Хечер за навијаче.

Наравно, топле речи упућене су и према свим људима у клубу.

“Кажу, некада је потребно десет година да дођеш до те једне, која ће ти учинити живот бољим. Е, па ово је управо била та сезоне. Од првог дана када сам допутовао у Београд, био сам примљен у породицу, која ће ми то остати до краја живота. Кроз успоне и падове, до тога да сам био више од месеца дана ван терена због озбиљне болести, нећу дозволити да то поквари мој утисак и оно што смо урадили ове сезоне“, написао је Американац, а потом и наставио.

“Желим да захвалим свим саиграчима, а поготово тренерима који су ми дали слободу и тако дозволили да имам најбољу сезону у каријери. Сезона 11 је готова, али моје путовање још није“, закључио је Хечер.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар