Ево како је Конте ''одјавио'' Косту...!

“Здраво Дијего, надам се да си добро. . . “ Нападач му одговорио на препознатљив начин!

Фудбал 11.06.2017 | 20:30
Ево како је Конте ''одјавио'' Косту...!
Челси и Дијего Коста се дефинитивно разлазе. Високи нападач за то је сазнао путем СМС поруке коју му је послао Италијан. Свакако необичан начин, многи би рекли и непоштен. А угледни мадридски Ас наводно је дошао до тачног садржаја те поруке.

“Здраво Дијего, надам се да си добро. Хвала на сезони коју смо провели заједно. Желим ти срећу у следећој, али ниси у мојим плановима“, наводно стоји у Контеовој поруци.

Шпански лист тврди да је Коста одговорио кратко и једноставно са “ок“, али је онда, а то сада наводи Дејл Мејл, проследио Контеову поруку свим саиграчима из Челсија. Након тога послао је и неку врсту своје, опроштајне поруке колегама.

С обзиром на развој догађаја Коста би могао већ следеће недеље да потпише за неки други клуб. Помињали су се Кинези још пре неколико месеци, па је помињан и Милан, али питање је да ли Росонери имају финансијску моћ за тај уговор.

Као најреалнија опција наводи се повратак у мадридски Атлетико, а то је изгледа и варијанта за коју се највише залаже и сам играч. Поготово након што му је Конте јасно ставио до знања како стоје ствари. Проблем је што Атлетико има забрану довођења играча. 

Коста је за претходне три сезоне у Челсију одиграо 119 мечева и дао 58 голова. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар