Лудачка понуда за Роналда!

Неименовани кинески клуб спремио новац од којег стаје памет!

Фудбал 11.06.2017 | 22:30
Лудачка понуда за Роналда!
Кинези настављају да “прогоне“ Кристијана Роналда! Иако је недавно са мадридским Реалом, после сјајне партије у финалу против Јувентуса, још једном очарао све навијаче најтрофејнијег европског клуба, неименовани кинески клуб спреман је да га „украде“.

А како преноси угледни мадридски спортси дневник Ас, спремио је лудачку понуду која је итекако примамљива. Овај извор не наводи име заинтересованог кинеског клуба, али тврди да ће председник Реала Флорентино Перез ускоро на свом столу имати понуду од 200.000.000 евра за обештећење! Али, ту није крај бројкама од којих памет стаје.

Наиме, за португалског аса спремна је годишња плата од чак 120.000.000 евра, чиме биРоналдо постао апсолутно најплаћенији спортиста свих времена.

Није, додуше, први пут да кинески клубови показују интересовање за вишеструког освајача Златне лопте, а до сада су се сваки пут те приче показивале као неосноване. Због тога би и ову требало узети са дозом резерве, међутим, Ас није познат као лист који олако пушта било какве вести. Поготово када је у питању мадридски гигант.

У децембру прошле године Роналдов менаџер Жорж Мендеш је у разговору за италијански Скај рекао да је Реал већ добио једну сјајну понуду из Кине, али да ју је Роналдо одбио јер му новац није на првом месту, већ је то Реал.

Португалац је прошле године и продужио уговор са Реалом и то 2021. године. У међувремену је са краљевским клубом и одбранио трофеј у Лиги шампиона.

У овом тренутку, како констатује шпански лист, веће су шансе да Кинези опет добију негативан одговор. Осим, ако џакови новца не „отворе“ наизглед блиндирани „кавез“ окоРоналда.

Португалац има 32 године, игра у животној форми, а за очекивати је да у јануару 2018. добије и пету Златну лопту у каријери. Можда је уље на ватру шпекулација додао и самРоналдо када је прошле недеље у једном интервјуу казао да у фудбалу “ништа није немогуће“. Како год да се заврши, Кинези су свакако показали велику дозу упорности, а то често уме да доведе до успеха.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар