СП - Баждаревић: Пјанић је спреман!

"Ова утакмица је веома важна и зато је спремамо с великим оптимизмом и амбицијама. Она је најважнија, али мислим да ће и наредне утакмице бити важне. Морамо дати свој максимум и остварити добре резултате", закључио је селектор "змајева".

Фудбал 09.06.2017 | 11:30
СП - Баждаревић: Пјанић је спреман!
Селектор Мехмед Баждаревић на конференцији за новинаре уочи квалификационог дуеласа Грчком рекао је како ће сви бити спремни да сутра одиграју 90 минута.

"Радили смо и да спремимо резервни план, али мислим да неће бити потребе, јер је Миралем добро радио и биће спреман да одигра 90 минута сутра, као и сви остали. Сигурно сви сматрамо да ако играмо код куће, да има једна блага предност. Знамо шта значи играти у Зеници. Знамо да то може бити предност, али не драстична. Битно је како екипа буде реаговала. Оно што ће екипа урадити и дати публици је оно што чини ту предност стварном", рекао је Баждаревић.

Популарни Меша сматра да ће се Грци на вечерашњем сусрету затворити.

"Мислим да ће Грци играти што су замислили, квалитетни су, али мислим да и ми имамо играче који им могу одговорити. Играће јако чврсто и то очекујемо, али очекујемо и да ми одговоримо на прави начин", рекао је Баждаревић.

"Мислим да је ова утакмица веома важна и зато је спремамо с великим оптимизмом и амбицијама. Она је најважнија, али мислим да ће и наредне утакмице бити важне. Морамо дати свој максимум и остварити добре резултате. Увијек је лакше каоиграч радити против Грчке. Надам се да ће бити права фудбалска представа, борба и ништа више на терену", закључио је Баждаревић.

Един Џеко, капитен бх. селекције рекао је како сутра треба пазити да бх. тим не прими гол.

"Сигурно да требамо бити стрпљиви. Свака утакмица траје 90 минута и побједнички гол се може дати и у 90. минути. Требамо пазити да не примимо гол, јер знамо како Грци играју, дефанзивно и на контре. Знамо њихов квалитет и не могу нас изненадити и морамо одиграти најбоље како знамо и тако ћемо и доћи до резултата. Манолас и ја се знамо и он не може мене изненадити, као ни ја њега. Не вјерујем да ће бити ишта другачије и један прекид може одлучити утакмицу. Надам се да и ти прекиди могу бити пресудни за нас, јер имамо високе играче и квалитетне у скоку", рекао је Џеко.

Сусрет БиХ - Грчка игра се вечерас од 20:45 на "Билином пољу" у Зеници.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

навијач

09.06.2017 10:59

Фала богу да споменусте бих репрезентацију у којој игра више срба и хрвата него бошњака.

ОДГОВОРИТЕ