Апел ФС БиХ: Навијачи, заједно до Мундијала у Русији!

Фудбалски савез Босне и Херцеговине подсјетио је навијаче "змајева" о безбједносним мјерама за вечерашњу утакмицу против Грчке у квалификацијама за Мундијал 2018. године у Русији.

Фудбал 09.06.2017 | 09:15
Апел ФС БиХ: Навијачи, заједно до Мундијала у Русији!
Савез је на званичном сајту издао саопштење о безбједоносном аспекту утакмице на зеничком "Билином пољу" које преносимо у цјелости.

"Поштовани навијачи,

У свјетлу надолазеће утакмице А репрезентације БиХ против селекције Грчке и наших заједничких надања да ће 'змајеви' у овом веома значајном мечу изборити повољан резултат, желимо вас подсјетити на обавезне сигурносне мјере на стадиону 'Билино поље' у Зеници:

Улазница вриједи искључиво за једну особу,

Дјеци до седам година није дозвољен улаз, а дјеца старија од седам година морају имати улазницу,

Строго је забрањено и законски кажњиво уношење пиротехничких средстава и алкохолних пића, као тврдих предмета,

Није дозвољено уношење транспарената која немају обиљежја БиХ,

Из безбједоносних разлога, гледаоци требају заузети своја мјеста најкасније сат прије почетка утакмице у сектору за који посједују улазницу.

Сваки навијач ће на стадиону добити заставицу БиХ које ће бити кориштене у складу са упутама официјелног спикера на стадиону.

Имајући у виду да је у току мјесец поста за припаднике исламске вјероисповјести, биће обезбијеђен бесплатан сендвич и флаша воде, како би се навијачи који посте окријепили пред почетак утакмице. Мјеста за преузимање сендвича и воде ће се налазити на свакој трибини стадиона и биће видљиво означена.

На крају још једном позивамо на фер и спортско навијање све навијаче и навијачке групе наше репрезентације. Покажимо достојанство и поштовање. Подржимо наше 'змајеве' грлом и длановима.

Заједно до коначног циља, Свјетског првенства у Русији 2018", наведено је у саопштењу ФС БиХ.

Утакмица између БиХ и Грчке игра се у петак у Зеници с почетком у 20.45.  Судиће је  Италијан Ницола Рицоли.

Послије пет одиграних кола у Групи Х прва је Белгија са 13 бодова, два више од Грчке и три у односу на БиХ. 

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар