Љубав јача и од затворске ћелије

Микаела Меколум, бивша манекенка која је због кријумчарења кокаина служила казну затвора у Перуу, у вези је с босанским гангстером Антонијем Хамидовићем, који се доводи у везу с једном од највећих европских афера у вези са трговином људима и експлоатацијом деце.

Свијет 07.06.2017 | 08:06
Љубав јача и од затворске ћелије
Пар се упознао на служењу казне у перуанском затвору Анкон, након чега су започели тајну везу која се наставила и након што је Микаелаа напустила Лиму и отишла у Ирску.
 
Микаела и Хамидовић размењивали су текстуалне и видеопоруке и планирали да се састану након што он одслужи казну у затвору касније ове године.



Међутим, њихов план могла би осујетити босанска полиција која жели да приведе Хамидовића како би разговарала с њим о широко распрострањеној мрежи џепарења по улицама европских метропола. Полиција верује да је Хамидовић повезан са овим криминалом, а седам чланова његове породице већ је оптужено за експлоатацију деце, трговину људима и илегални дечији рад 2015. годинем, пише клиx.ба.

Хамидовић је тада избегао хапшење само због тога што је већ служио казну затвора због прекршаја у вези с дрогом. Његов отац и брат оптужени су да су трговали децом с Балкана која су затим одвођена у европске метрополе и под претњом силовања или физичког злостављања морали су дневно да украду и до 300 евра.

Како њихови пријатељи наводе, Микаела и Хамидовић заљубили су се у затвору и тајно се састајали у оним деловима затвора где су мере безбедности биле мање оштре.

Није познато да ли је Мек Колум, која би наводно ове године требало да се појави и у "Великом брату", знала за Хамидовићеву прошлост, нити да ли је била умешана у то.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сан

07.06.2017 07:52

Каквом олосу се даје пазња.

ОДГОВОРИТЕ