Шако отворено о спорном снимку

Певач Шако Полумента, чији су видео-снимци у којима поручује девојкама „недостајеш” и „дођи, ав, ав” постали део еуфорије у Србији, коначно је проговорио о свему.

Србија 06.06.2017 | 15:28
Шако отворено о спорном снимку
Он је признао и да је песма "Недостајеш" настала након скандала, те да је у свему највише патила његова породица.

- Најтеже ми је било да заштитим моју децу, нарочито ћерку Ријану, која је када се све то дешавало дошла код мене и питала ме: "Тата, шта се дешава, људи су ишли за мном и лајали?" - признаје Шако, који је наследници морао да објасни све у вези са за видео-снимцима који су доспели у јавност.

Он каже да га је све то много потресло, иако су сви мислили да је све поднео стоички.

- Толико ме је потресло да сам ја, који сам спортски тип, прва два дана када се све дешавало био на лековима - каже Полумента, који је повукао тужбу против малолетне Мине, која је објавила видео-снимак у којем јој он говори разне непримерене ствари и позива да дође код њега.

- Ту девојку из Инђије су злоупотребили. Њој сам све опростио због њених наивних година, а иза свега стоји неко други ко је хтео да ми напакости - тврди Шако, који је претио седамнаестогодишњој Мини након што је објавила преписку.

Ипак, он је одлучио да спусти лопту, повуче тужбу и тако стави тачку на све што се догодило. Полумента признаје да му је скандал донео и нешто добро, а то је да му се нуди већи новац за наступ.

- Нисам још размишљао да дигнем цену наступа, иако ми то многи предлажу. Размислићу о томе, ја, без обзира на све, радим пуно - каже Шако.

Извор: Ало

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Мире

06.06.2017 13:49

Јеси јак пјевац ,па да дизес Цијену.Не би те дзаба гледао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зики

06.06.2017 13:52

Иди у Странку неку ,боље ти је

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зики-

06.06.2017 13:55

Иди боље на Баустеллу и буди Гипсер, као ви сви...!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гигант На Батерије

07.06.2017 11:37

Куд не подје са насим пјевацем у Русију да Путину отпјевас коју добило би се од баксиса довољно за мали а мозда и мало веци Овако висе нецес имат дје код нас јер без пара нема ни музике а и нас се пјевац у задње вријеме скоро да и не гласа музицки,пресусило све а иде љето,осим сто покусава да набаци коју лопту Бакиру ал га тамо слабо цују како су у залости због савјетника а и суд се мота около... Ал како год лај ти нама и пјевај па мозда и буде лове.

ОДГОВОРИТЕ