Фенер тражи нападача, Кочаман већ изабрао!

Доведите ми Митровића! Турски великан зове голгетера Орлова, којем је неопходна већа минутажа на терену.

Фудбал 07.06.2017 | 19:30
Фенер тражи нападача, Кочаман већ изабрао!
Српски нападач Александар Митровић обезбедио је пласман у Премијер лигу са Њукаслом, али се прошле сезоне није превише наиграо у дресу Сврака, с обзиром да је Рафа Бенитез предност давао најбољем стрелцу Двајту Гејлу, а на крају и ветерану Марфију, па је питање да ли би се нешто промеило у наредној сезони. Стога је репрезентативцу Орлова можда и најбоље да промени клуб овог лета, а према писању турских медија за његове услуге озбиљно је заинтересован тамошњи великан Фенербахче.

Управа клуба са стадиона Шукру Сарачоглу одлучила је да доведе четврорицу играча овог лета, а питање нападача један од приоритета. Будући стратег Канаринаца Ајкут Кочаман, који би ускоро требало да преузме кормило тима, наводно се одлучио управо за Митровића, па се очекује да управа Фенера ускоро седне за сто са представницима Њукасла. Тренер Фенера је свестан да је Робин ван Перси достигао лимите у својој игри, док је Митровић сјајан у скок игри и има још довољно простора за напредак.

Свраке су Митровића на лето 2015. године платиле Андерлехту 18.500.000 евра, па неће пристати да иду превише испод те цифре, али је то нешто што је Фенербахче у стању да испоштује. Ипак, једна од опција би ми могла да буде и једногодишња позајмица, током које би спрски голгетер имао прилику да убеди Бенитеза да за њега има места у стартних 11 екипе са Сент Џејмс Парка.

У сваком случају, одлазак у Турску би могао да буде од великог значаја за каријеру некадашњег нападача Партизана, којем је дефинитивно потребно знатно више минута на терену. Митровић је прошле сезоне забележио 25 наступа у Чемпионшипу и постигао свега четири гола, али је највећи део мечева улазио са клупе.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар