С оне стране Алонсовог разума...!

Приоритет му је трећа титула! “Могао сам да постанем продавац у супермаркету, али нисам. Ја још увек желим нову титулу”, тврди возач Мекларена без освојеног бода у овој сезони.

Остали спортови 07.06.2017 | 15:30
С оне стране Алонсовог разума...!
Звучи шашаво, али је истинито! Фернандо Алонсо отворено признаје да је освајање треће титуле и даље његов приоритет. То у овом моменту звучи само као пусти сан, јер пред ВН Канаде, односно после Инди 500 излета Шпанац у генералном пласману нема освојених бодова, баш као ни Мекларен кога у црну земљу сабија сарадња са Хондом.

“Читао сам да су навијачи тужни! Желе да ме више виђају на врху. Они желе да виде како побјеђујем. Када сам отишао у Инди, окружење је било потпуно другачије. Људи су једноставно ме једноставно још увек ценили. Очекивали су да се нешто догоди на стази“, речи су Фернанда Алонса који се из америчке тркачке приче враћа тамо где спада.

„На сваки прелазак из једне екипе у другу сам се одлучивао јер сам у срцу осећао да је такав потез тачан. Ако се вратите скоро две деценије уназад, можете ме видети како са оцем путујем по Италији трагајући за узбуђењем на го-карт тркама. Могао сам да завршим и као продавац у супермаркет, али не… Сада када одем у Америку, видим да ме људи са свих страна прате, а не слажем се са коментарима да сам требао да поступим овако или онако. Освојио сам 97 подијума и две титуле. Па то је нешто”, прича Фернандо Алонсо да би на крају пе;атирао причу кључном реченицом.

“Мој први приоритет је Формула 1 и освајање треће титуле. Други приоритет ми је био да уживам у искуству Инди 500 тркалишта, што сам и успео“, каже Алонсо.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар