Мурињо пристао да прода Де Хеу за 25.000.000, али...

. . . тражи огроман кусур! Колико је ово реална опција?!

Фудбал 06.06.2017 | 22:00
Мурињо пристао да прода Де Хеу за 25.000.000, али...
Сага Давид Де Хеа се наставља, међутим, дошло је до драстичног заокрета у трансфер политици коју води Жозе Мурињо! Пре само неколико дана португалски стручњак одбио је понуду Реал Мадрида тешку 60.000.000 фунти, а последње информације са Острва говоре како је Жозе попустио и понудио нагодбу Краљевићима, или ће то тек урадити. 

Наводно, тврде добро обавештени извори Скаја, Мурињо је спреман да Де Хеу уступи Мадриђанима за 25.000.000, али заузврат тражи да му Реал пошаље Алвара Морату. Потписник ове вести на порталу Скај спорта подсећа да је Мората пре неколико дана изјавио да му је жеља да остане на Сантијаго Бернабеу, но исто тако уверава да се то неће догодити, јер је постоји и једна јача и већа жеља од белог дреса - а то је терен. Сјајни нападач је далеко од првог избора Зинедина Зидана, што га је кандидовало за трансфер листу овог лета. Међутим, и као алтернатива Кариму Бенземи шпански голгетер постигао је чак 20 голова у сезони. Такав учинак натерао је чак и Антонија Контеа да загледа ка Мадриду и да одмерава ко је боља опција за наследника Дијега Косте - Мората или Лукаку?

Ову се неки од разлога због којих Мурињу пут до Шпанаца неће бити нимало лаган, али можда и највећу "подршку" у читавој операцији Јунајтед ће имати од самог Реала, који би, у случају да закључи овај посао, испунио давнашњу жељу и коначно довео Давида Де Хеу. 

Мората је, иначе, и даље опција Милана. О тој могућности он синоћ, после победе Реала над Јувентусом у финалу Лиге шампиона, није желео да говори.

"Не знам, каква ми је судбина. Сада желим само да славим ову велику победу. Не размишљам о минутима проведеним на терену". 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар