Хоћеш Јокана? Плати 6.000.000 евра!

Фулам је, по свему судећи, подигао висину обештећења које тражи за српског тренера.

Фудбал 06.06.2017 | 20:00
Хоћеш Јокана? Плати 6.000.000 евра!
Славиша Јокановић дефинитивно је једна од најзанимљивих личности у острвском  фудбалу ових дана и недеља. Постоји реална могућност да напусти Фулам, а тренутно је Кристал Палас на пол-позицији то је мање-више било познато, али новина је што челници клуба са Крејвен Котиџа траже баш, баш озбиљно обештећење.

Наиме, како наводи таблоидни Дејл Експрес, Фулам је „зацепио“ цену од 6.000.000 евра на име обештећења, што би Јокановића свакако учинило једним од најплаћенијих у историји када су у питању трансфери тренера.

Пре неколико дана појавила се информација да би Фулам био задовољан и дупло нижом цифром на име обештећења, али је, ако је веровати Експресу, очигледно дошло до промене става код руководства црно-белих.

Можда и због чињенице да је Јокановић толико тражен, па сматрају да би могли знатно више да уновче његов одлазак. Председник Кристал Паласа Марк Периш наводно је првобитно желео да доведе Марка Силву, али је Португалац завршио у Вотфорду због чега су се Орлови окренули Јокановићу.

Енглески медији тврде да за Периша новац не би требало да представља проблем, аЈокановић му је запао за око због офанзивног стила игре Фулама ове сезоне и пласмана у плеј-оф за Премијер лигу.

Српски стручњак је у фебруару продужио уговор са Фуламом до лета 2019. године и, у принципу, не жури му се са Крејвен Котиџа. Е сад, да ли ће то бити довољно да се одбије позив да ради у Премијер лиги остаје питање, поготово што му је пре две године прилично неправедно у Вотфорду ускраћена шанса да игра то такмичење са екипом коју је тамо и вратио кроз Чемпионшип.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар