Јуве шармирао Ди Марију смањењем плате за 2.000.000!

Али и уговором до 2021. године!

Фудбал 03.06.2017 | 12:00
Јуве шармирао Ди Марију смањењем плате за 2.000.000!
Интер је први потегао, соколио се и Милан, али ситуација у Италији је таква да последњих година сви морају да спусте поглед кад се појави Јувентус. Па тако медији на Апенинима данас пишу да је торински гигант добио наљуће историјске ривале на Чизми у трци за потписАнхела Ди Марије. У ствари, бар да је добио сагласност аргентинског аса.

Јуве је, наиме, за Ди Марију спремио уговор на 7.000.000 евра плус премије. То је мање од 9.000.000 колико зарађује у Пари Сен Жермену. С једном великом разликом: у Паризу му уговор траје до 2019, Јуве нуди сарадњу до 2021. Ди Марија ће тада имати 33 године, али последње сезоне су нам показале да Јуве и те како има поверење у старију гарду фудбалера. А бога му си и они умели да узврате добрим играма на терену.

Питање је само да ли ће Јуве успети да смекша и ПСЖ. Сам растанак са Ди Маријом неће париским Свецима натерати сузе на лице, али обештећење је тема. Писало се да је Интер наводно спремио 50.000.000 евра за 29-годишњег фудбалера, али откако су Кинези ушли на “Ђузепе Меацу“ свашта се пише о Неразурима. Истина, ни Јувентусови напори да доведуДи Марију нису лишени препрека. Добро је познато да Јуве и ПСЖ нису у добрим односима откако су Италијани “ћапили“ Кингслија Комана.

Кад су остале линије у питању, медији данас наводе да је Јуве спремио 25.000.000 да активира Сампдоријину клаузулу о слободи Патрика Шика с тим да би могли да га оставе у Ђенови на каљењу. Размишља се и о Балдеу Кејти, Лацио тражи око 20.000.000 евра, тај поса није известан. Шушка се и о интересовању за Монаковог Фабиња, те РоминогЕмерсону Палмијерију који би дошао као замена за Алекса Сандра, јер су мале шансе да поред Челсијевих налета он и остане у Торину. Међутим, од Емерсона се одустало због његове тешке повреде колена. Без адекватне замене, нема ни дозволе да Сандро оде.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар