Николић поднио оставку, добија 2,4М од Видеотона!

Марко Николић поднео је оставку на место тренера Партизана, неколико дана након освајања дупле круне!

Фудбал 31.05.2017 | 17:00
Николић поднио оставку, добија 2,4М од Видеотона!
Спекулише се да је Николић напустио Хумску због понуде мађарског вицешампиона Видеотона вредне 2,4 милиона евра.

Николић је имао још једну годину уговора са Партизаном, али црно-бели нису желели да му праве проблем због богате понуде која се тешко добија.

Он је Партизан преузео средином августа после очајних игара црно-белих под вођством Ивана Томића у квалификацијама за Лигу Европе и на старту Суперлиге, а онда серијом од 37 мечева без пораза стигао до титуле и Купа Србије.

"Фудбалски клуб Партизан са жаљењем обавештава јавност да је тренер првог тима ФК Партизан, Марко Николић, данас поднео неопозиву оставку. У искреном и пријатељском разговору који је Марко Николић водио са Управом ФК Партизан, истакао је да осећа потребу за новим професионалним и личним изазовом. Марко Николић се захвалио Управи клуба на изузетно плодоносној сарадњи, условима који су му пружени и спортском и финансијском понудом која је од стране клуба била већ припремљена. Подвукао је своје задовољство чињеницом да су све структуре ФК Партизан омогућиле, у домену својих могућности, потпуно аутономан рад који је крунисан заједничким освајањем оба трофеја, Супер лиге и Купа Србије. Велику захвалност је упутио свим својим сарадницима у стручном штабу, запосленима, играчима и фантастичној партизановој публици на изузетној подршци, без које остварени циљеви не би били досегнути. ФК Партизан изражава разумевање за жељу досадашњег тренера да одговори новим професионалним изазовима у иностранству, будући да је на теренима Србије Марко Николић, готово без прекида, ангажован пуну деценију. Овом приликом ФК Партизан Марку Николићу жели сваку личну и професионалну срећу и успех у вери да ће остати увек предани део црно беле породице",наводи се у саопштењу ФК Партизан.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар