Муслин окупио "Орлове": Велс је најважнији меч!

Селектор Србије Славољуб Муслин окупио је репрезентативце уочи утакмице против Велса 11. јуна.

Фудбал 29.05.2017 | 16:15
Муслин окупио "Орлове": Велс је најважнији меч!
Муслин је поручио да је дуел у Београду најважнији у досадашњем току квалификација за Светско првенство у Русији 2018.

"Свака утамица носи велику важност и три бода, а следећа је најважнија у овом моменту. У игри су јако битна веома битна. Играмо код куће, надам се да ћемо имати пун стадион и очекујемо победу. Успели смо да вратимо веру у репрезентацију", рекао је Муслин.

Због повреда за дуел са "змајевима" Муслин неће моћи да рачуна на Немању Радоју и Љубомира Фејсу, па ће због тога из младе селекције бити прекомандован Саша Лукић.

"Радоја и Фејса неће долазити, мораће на паузу од око 15 дана. Прикључиће нам се Лукић из младе репрезентације, којој ће се вратити пред Европско првенство", рекао је селектор.

Муслин је поновио да га не занимају превише проблеми Велшана због суспензија Гарета Бејла и Нила Тејлора.

"До сада је све зависило од нас, па ће верујем бити и сада", рекао је селектор, додавши да гледа само свој тим, али и да би волео да ремизирају Аустрија и Република Ирска у истом јунском термину Д квалификационе групе.

Капитен Србије Бранислав Ивановић наглашава да победа над Велсом отвара врата Мундијала.

"Долазе нам у јако битном тренутку, имамо времена да се спремимо за тежак меч. Победом бисмо остварили добар део посла. Свака утакмица мора да се победи, носи додатан притисак и надам се да ћемо се издигнути и одиграти најбољи меч у квалификацијама", поручио је дефанзивац Зенита.

Утакмица измедју репрезентација Србија и Велса игра се 11. јуна на стадиону Рајко Митић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар