"Терзић је раније бјежао од правде, а сад од истине"!

Фудбалски савез Београда саопштио је да генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић брутално урушава углед тог Савеза.

Фудбал 29.05.2017 | 08:45
"Терзић је раније бјежао од правде, а сад од истине"!
У саопштењу се наводи да Терзић злоупотребљава име Црвене звезде и да избегава одговорност за резултате свог клуба

"Суочени са сликом која не приличи српском фудбалу и најтрофејнијем клубу на овим просторима, а коју креира Звездан Терзић, ФС Београда као регион који се поноси именом Црвене звезде, изражава жаљење што њен функционер брутално урушава углед ове институције. Претњама које не приличе озбиљном спортском раднику, поготово не генералном директору европског и светског шампиона, забринути смо за стање које својом хистеријом производи Звездан Терзић", наводи се у саопштењу ФС Београда.

Терзић је, после пораза Звезде у финалу Купа од Партизана (0:1), рекао да ће од понедељка кренути у смену председника ФСС Славише Кокезе, кога је оптужио да је помогао Партизану да освоји шампионску титулу и Куп.

"Због креативне неспособности да клубу подари резултате у складу са жељама велике армије навијача, човек који критикује нечију биографију а његова се налази у фиоци Специјалног суда за организовани криминал, иде путем који води само у заборав. Покушавајући упорно и безуспешно да убеди фудбалску Србију како су сви други, само не он као главно и одговорно лице у клубу, одговорни за силне промашаје на терену и ван њега, Звездан Терзић поново себе ставља у улогу бегунца. Раније од правде, сада од истине", пише у саопштењу.

У саопштењу се додаје да ФС Београда више неће дозволити да људи као Терзић креирају фудбалску будућност у Србији и подсећа да је он у оставци од августа 2015. године.

"Разочаран што само он верује у лажи које пласира, човек који свакодневно злоупотребљава име великог клуба, прети органима Фудбалског савеза Србије и подсећа јавност на особу која не бира средства зарад очувања свог личног интереса. Без прихватања минимума одговорности за свој (не)рад и потезе који су клуб довели на ивицу амбиса, Звездан Терзић као алтернативу томе види акцију против легално изабраног руководства ФСС заборављајући да је управо он у оставци још од 8. августа 2015. године. ФС Београда никада више неће дозволити да личности као Звездан Терзић креирају фудбалску будућност у Србији, јер су његово деловање и манири потпуно у супротности са вредностима које фудбал као спорт носи у себи", пише у саопштењу.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Гробари Милици

29.05.2017 12:40

Све рецено,смрд онај најгори издајницки фуј

ОДГОВОРИТЕ