Огласио се менаџер: Желе рат! Што им се жури?

Никог нигде нисам одвео без обештећења! „Случај Донарума“ тема дана у Италији.

Фудбал 29.05.2017 | 22:00
Огласио се менаџер: Желе рат! Што им се жури?
Џаба две утакмице Серије А, џаба најава опроштаја Франческа Тотија, никог у Италији ове суботе не занима ништа друго до судбина Ђанлуиђија Донаруме.

Голман Милана, један од најталентованијих на планети, још није пристао на продужетак сарадње, што је дало повода штампи на Апенинском полуострву да распали ексклузиви по којој му је клуб са Сан Сира поставио ултиматум: потпис до 30. јуна или селидба на трибине.

Страсти су се узбуркале, али их је брже-боље смирио - или покушао да стиша - Мино Рајола, контроверзни менаџер младог аса.

„Нико није рекао да Ђиђо не жели да обнови уговор са Миланом. Исто тако, не верујем да су Миланови директори нашто слично рекли јавно. Пре ми се чини да медији желе рат између клуба и мене“, рекао је Рајола неколико сати по објављивању иницијалне вести.

Подсетимо, Донарума је уговором везан за Милан до лета 2018, јер на дуже није могао да потпише као тинејџер. На основу тога, зарађује 250.000 евра годишње. Великан му је понудио продужетак сарадње вредан 3.500.000 евра по сезони. Одговора друге стране (још) нема.

„Није ми јасно зашто им се жури, кад уговор истиче тек наредног лета. Још је рано да се прича о Донаруминој буидућности. Свакако морам да га заштитим, спречим утицај јавности и новинара. Морамо да нађемо најбоље решење за момка. Проценићемо све аспекте и могућности, јер није само Милан заинтересован. А ја, иначе , никог нигде нисам одвео без обештећења“, најавио је Рајола.

Отуда и новинарско питање за крај: где то иде Ђанлуиђи Донарума?

„Најпре у репрезентацију Италије. После обавеза у државном тиму ће на одмор. После тога, видећемо шта ће се десити. Разговараћемо са Росонерима“, додао је Мино Рајола.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар