Стевановић открио како је надмудрио Милијаша!

Голман Партизана Немања Стевановић израстао је у хероја црно-белих у финишу Купа Србије у суботу.

Фудбал 28.05.2017 | 12:15
Стевановић открио како је надмудрио Милијаша!
До пре неколико месеци резервиста Марка Николића је са две фантастичне одбране у надокнади времена спасао Партизану 1:0 којим су црно-бели стигли до дупле круне.

Стевановић је био на мукама приликом шутева Ненада Милијаша, али је парадам сачувао своју мрежу пред скоро 25.000 људи у Хумској.

"Ово је била моја најбоља партија у каријери. У 90. минуту сам свесно остао на тој страни где је ишла лопта. Милијаш је ишао на карту да сам млад, а из те позиције је тешко пребацити живи зид", рекао је Стевановић.

На друштвеним мрежама голмана Партизана "прозивају" да је звездаш.

"Хвала свим "гробарима" који су ми дали подршку од како сам дошао и од како сам стао на гол Партизана", додао је 25-годишњи јунак црно-белих.



Партизан је у финалу Купа славио голом Николе Миленковића после корнера у 42. минуту.

"Утакмица је била јако тешка. Требало је да нађемо снагу да после освојене титуле освојимо и Куп. На срећу, успели смо. Мислим да смо били бољи за један гол. Звезда је такође играла добро, све честитке и њиховим играчима, али на крају смо ми ипак изашли као победници. Кад се сагледа цела сезона, сасвим заслужено", рекао је Стевановић.

Партизан је до дупле круне стигао серијом од 37 утакмица без пораза.

"Нисмо добро кренули, али доласком (тренера) Марка Николића успели смо да се консолидујемо и да полако идемо утакмицу по утакмицу. Веровали смо у све ово и стварно живимо сан на крају", закључио је Стевановић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар