Сутра сунчано и топло

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити сунчано и пријатно топло, уз највишу температуру до 28 степени, а краткотрајни пљускови су могући само понегдје на југоистоку.

Босна и Херцеговина 27.05.2017 | 16:17
Сутра сунчано и топло
Јутро ће бити претежно ведро, само на југоистоку умјерено облачно, а око ријека и по котлинама понегдје је могућа пролазна магла, саопштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Током дана претежно сунчано и мало топлије него данас, а поподне на југоистоку развој облака који ће само понегдје, углавном у брдским предјелима, донијети краткотрајну кишу и пљускове.

Вјетар слаб сјевероисточни и источни, у Херцеговини умјерена бура. Јутарња температура од шест до 12, на југу око 15, а дневна од 22 до 28, у вишим предјелима од 16 степени Целзијусових.

Температура у 14.00 часова: Калиновик, Чемерно и Хан Пијесак 14 степени Целзијусових, Соколац 16, Гацко 18, Мраковица, Чајниче и Невесиње 19, Источно Сарајево, Мркоњић Град, Сребреница и Рудо 21, Рибник, Фоча, Билећа, Шипово, Крупа на Уни и Зворник 22, Вишеград, Бијељина и Добој 23, Србац, Бањалука 24, Нови Град, Приједор и Требиње 25 степени Целзијусових.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар