Агаси: Са Новаком тек учим, Штефи ме наговорила!

Андре Агаси огласио се први пут откако је најављена његова сарадња са Новаком Ђоковићем, истакавши да су се договорили само за Ролан Гарос.

Тенис 26.05.2017 | 20:15
Агаси: Са Новаком тек учим, Штефи ме наговорила!
Прослављени амерички тенисер има задатак да врати Новака Ђоковића на шампионски ниво којим је доминирао у протеклих пет година, а у четвртак су у Паризу имали први заједнички тренинг.

"Са Новаком тек почињем да учим. Уживам од првог дана. Не могу много да кажем о томе, јер он је битан, не ја. Надам се да ћу му помоћи психички и физички, али ми је потребно време да научим. Одлучили смо недавно да сарађујемо. Морам следеће недеље да одем због породичних ствари, то је одавно планирано", рекао је Агаси.

Агаси још увек није званично Ђоковићев тренер, као што је до пред ову сезону био Борис Бекер.

"Новак ме позвао пре три недеље. Ја сам прво рекао не. Али, моја жена Штефи ми је рекла да би требало да прихватим да ће ми се свидети. Једини договор који смо имали је за Париз, с обзиром на наш разговор, што се мене тиче то није сталан посао. Надам се да ћу бити уз Новака меч или два, да покушам да му помогнем јер чак и мала промедба може да буде много", додао је Американац.

"Био је одличан за први дан", кратко је прокоментарисао Ђоковић после првог тренинга са Агасијем.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар