Колман: Без Бејла смо били одлични у Белгији!

Селектор Велса Крис Колман није забринут због изостанка суспендованог Герета Бејла против Србије у Београду у квалификацијама за Светско првенство 2018. године.

Фудбал 01.06.2017 | 09:00
Колман: Без Бејла смо били одлични у Белгији!
"Играли смо у Белгији 2013. године без Бејла, Вилијамса и Алена, па смо дошли до позитивног резултата (1:1 прим. аут). Тада је невероватан био Ремзи и сада ће преузети одговорност. Спремни смо да се издигнемо, убеђен сам у то, верујем у своје играче, способни су да ураде све што могу и не постоји брига", рекао је Колман.

Колману су британски медији меч против Србије означили као пресудан око останка на клупи Велшана, а већ се спомиње да би могао да преузме Кристал Палас, тиму у којем је провео играчку каријеру у периоду од 1991. до 1995. године.

"Срећан сам када се спомене Палас, волео бих да једног дана будем менаџер тог клуба, али нисам сигуран да ли је принц Чарлс спреман за мене", нашалио се Колман, а потом наставио у озбиљном тону.

"Провео сам леп период каријере у Кристал Паласу, али сада размишљам само о мечу против Србије и то је једино што ме занима", рекао је селектор прошлогодишњег полуфиналисте Европског првентсва у Француској.

Утакмица Д квалификационе групе измедју Србије и Велса игра се 11. јуна на стадиону Рајко Митић.

Србија се налази на првом месту групе са 11 бодова, колико има и Република Ирска, Велс има четири мање и победом над "змајевима" скоро сигурно би их избацила из трке за пласман на Мундијал.

Голмани: Вејн Хенеси (Кристал Палас), Дани Ворд (Хадерсфилд), Овејн Фон Вилијамс (Инвернес);

Одбрана: Ешли Вилијамс (Евертон), Крис Гунтер (Рединг), Џејмс Честер (Астон Вила), Бен Дејвис (Тотенхем), Џез Ричардс (Кардиф), Џо Волш (МК Донс), Том Локијер (Бристол Роверс), Гетин Џонс (Барнсли), Деклан Џон (Кардиф), Итан Ампаду (Екзитер);

Везни ред: Арон Рамзи (Арсенал), Џо Ледли (Кристал Палас), Емир Ховс (Ипсвич), Дејвид Едвардс(Вулверхемптон), Џо Ален (Стоук), Марли Воткинс (Барнсли), Хери Волсон (Ливерпул), Ли Еванс(Вулверхемптон);

Напад: Хал Робсон Кану (Вест Бромвич Албион), Сем Вокс (Барнли), Том Бредшо (Барнсли), Бен Вудбурн(Ливерпуил), Том Лоренс (Ипсвич).

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар