Венгер: Хвала Фергусону, али нећу га достићи!

Менаџер Арсенала није одговорио на питање да ли ће остати у клубу још сезону или две, али још пет сигурно неће.

Фудбал 27.05.2017 | 18:00
Венгер: Хвала Фергусону, али нећу га достићи!
Потенцијални одлазак Арсена Венгера, с обзиром на то да му уговор истиче овог лета, током целе сезоне је био једна од главних тема везаних за Арсенал.

Тако је било и у среду, на конференцији за новинаре француског стручњака пред финале ФА купа против Челсија (субота, 18.30).

Менаџер Арсенала том приликом се захвалио некадашњем ривалу, сер Алексу Фергусону, који га је узео у заштиту од критика након што су "тобџије" заузеле пето место у Премијер лиги.

"Његове речи су добродошле, јер он зна колико је тежак овај посао. Уосталом, сер Алекс је можда и највећи менаџер енглеског фудбала свих времена", изјавио је Венгер.

"Поштујем све што је урадио у фудбалу, поготово 26 година непрекидног рада у Манчестер јунајтеду, по чему га сигурно нећу достићи".

Венгер (67) приводи крају 21. узастопну сезону на клупи Арсенала, а клуб је у последњих 19 био стандардни учесник Лиге шампиона, на шта је прошлог викенда дефинитивно стављена тачка.

Упитан да ли ће остати у клубу бар 22 или 23, ако већ неће 26 година, Венгер се испрва збунио, а онда рекао да тренутно не може да одговори на то питање.

Управа клуба одавно му је понудила нови, двогодишњи уговор, а добро упућени верују да ће и даље бити ту макар до следећег лета.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар